+30 2241032055 info@rhodesholidays.gr

Πως λειτουργεί

Εκτίμηση καταλύματος και ανάπτυξη επιχειρηματικού πλάνου.·Οργανώνουμε μια συνάντηση για να δούμε το κατάλυμα σε μια βολική ώρα και συζητάμε με τον ιδιοκτήτη.

·Αξιολογούμε το κατάλυμα δωρεάν αναλόγως τα πρότυπα του καταλύματος, τον ανταγωνισμό, την τοποθεσία, τα νομικά ζητήματα και τις συγκεκριμένες ανάγκες του ιδιοκτήτη.

· Συστάσεις/προτάσεις/συμβουλές και επιχειρηματική πρόταση προς τον ιδιοκτήτη.d

Πρόταση λίστας τιμών
· Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα μοντέλα για να παράγουμε ανταγωνιστικές τιμές αναλόγως τα χαρακτηριστικά του κάθε καταλύματος
· Αναλύουμε πως χωρίζονται οι τιμές και οι προμήθειες και δημιουργούμε την λίστα τιμών που αντανακλά ρεαλιστικά την κατάσταση του καταλύματος και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.
Πρόβλεψη κερδών
· Αφού συμφωνήσουμε την τιμολόγηση , κάνουμε μια πρόβλεψη του πιθανού εισοδήματος για το κατάλυμα.
· Επίσης υπολογίζουμε τα κόστη που υπάρχουν από την διαχείριση του καταλύματος και ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη για τα λειτουργικά κόστη.
·Τέλος , μπορούμε να υπολογίσουμε το πραγματικό αποτέλεσμα που μπορεί να παράγει το κατάλυμα , έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες του καταλύματος.
Φωτογραφία & Marketing
· Tο πιο σημαντικό κομμάτι της προώθησης ενός καταλύματος είναι οι επαγγελματικές φωτογραφίες , ώστε να παρουσιάσουμε τα δυνατά σημεία του καταλύματος και να προσελκύσουμε πιθανούς πελάτες.
· Προτείνουμε κάποιους επαγγελματίες φωτογράφους που έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία ,ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
· Δημιουργούμε επαγγελματικές περιγραφές του καταλύματος , σχεδιασμένες να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες για το κατάλυμα.
Διαχείριση καταχώρησης και προώθησης
· Δημιουργούμε καταχωρήσεις του καταλύματος στο ευρύ δίκτυο ιντερνετικών και ηγετικών τουριστικών πρακτορείων μας..
· Δημιουργούμε επίσης μια στρατηγική προώθησης που θα μεγιστοποιήσει το κέρδος του καταλύματος , βασισμένο στον προϋπολογισμό του κάθε ιδιοκτήτη.
· Διαχειριζόσαστε όλες τις πτυχές των πωλήσεων και κρατήσεων του καταλύματος και ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες για την διαδικασία.
Ασφάλιση ζημιών του καταλύματος
· Ελέγχουμε το κατάλυμα για ζημιές και είμαστε πλήρως υπεύθυνοι για ζημιές και επισκευές/αντικαταστάσεις
· Παρέχουμε βοήθεια και μεσολάβηση για κάθε περίπτωση παραπόνου και αίτησης επιστροφής χρημάτων.
Άφιξη/αναχώρηση και διαχείριση αιτημάτων πελατών
·Παρέχουμε βοήθεια ή πλήρη διαχείριση των αφίξεων, αναχωρήσεων και αιτημάτων κατά την διάρκεια της διαμονής τους..
·Διαχειριζόμαστε πλήρως όλες τις επικοινωνίες των πελατών πριν την άφιξη.
Εγγύηση εξαιρετικών κριτικών πελατών
· Όταν διαχειριζόμαστε πλήρως ένα κατάλυμα και έχουμε απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες , μπορούμε να εγγυηθούμε εξαιρετικές και επαγγελματικές υπηρεσίες , που θα κάνουνε τις διακοπές αλησμόνητες.
· Αυτό σχεδόν πάντα οδηγεί σε εξαιρετικές κριτικές από τους πελάτες.Z

Διαχείριση κρατήσεων και πωλήσεων.
·Αναλαμβάνουμε όλα τα αιτήματα και τις κρατήσεις του καταλύματος μέσα από ένα δίκτυο διαδικτυακών και παραδοσιακών τουριστικών πρακτορείων.
· Ελέγχουμε τις επιδόσεις κάθε καταλύματος προσεκτικά και κάνουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές , ώστε το κατάλυμα να παραμένει ανταγωνιστικό.​
Μάθετε πόσα μπορείτε να κερδίσετε από την κατοικία σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είδους κατάλυμα μπορώ να νοικιάσω σαν τουριστική κατοικία?
Βίλες,διαμερίσματα και σπίτια είναι τα καταλύματα που οι περισσότεροι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται. Υπάρχει επίσης ένα ποσοστό που νοικιάζει μεμονωμένα δωμάτια, αλλά αυτό είναι πάντα λίγο πιό περίπλοκο. Σε κάθε περίπτωση , όλα τα είδη καταλυμάτων θα πρέπει να είναι πλήρως επιπλωμένα και σε καλή κατάσταση,λειτουργικά και άνετα, για να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να προσελκύσει ενοικιαστές.
Αν καταχωρήσω το κατάλυμά μου τώρα, πότε θα ξεκινήσω να κερδίζω χρήματα?
Συνήθως ένα κατάλυμα είναι πλήρως καταχωρημένο και έτοιμο να ενοικιαστεί , μέσα σε 15 ημέρες , αφού λάβουμε όλο το σχετικό διαφημιστικό υλικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις λαμβάνετε κρατήσεις μέσα στον πρώτο μήνα από την καταχώρηση.
Ποιές είναι οι ελάχιστες προδιαγραφές για να διαχειριστείτε το χώρο μου?
Αυτή τη στιγμή το Rhodes Holiday Villas διαχειρίζετε βίλες, διαμερίσματα και σπίτια που βρίσκονται στην Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. Απαραίτητα στοιχεία για τα καταλύματα που διαχειριζόμαστε είναι: επιπλωμένα/με κλιματιστικό/ζεστό νερό/κουζίνα-κουζινάκι/ψυγείο/ βασικά είδη κουζίνας(πχ κατσαρολικά, ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα)/ ασύρματο ιντερνέτ/ θέρμανση/ τηλεόραση/ πλυντήριο. Επιθυμητά : γρήγορο ασύρματο ιντερνέτ/πρόσβαση αναπήρων/πρόσβαση στην παραλία/δορυφορική τηλεόραση/ανέσεις(δραστηριότητες για παιδιά).
Πόσο φόρο θα πληρώσω για να νοικιάσω το χώρο μου?
Ο φόρος υπολογίζεται με βάση τον τύπο και τον νομικό/φορολογικό τύπο του καταλύματος. Παρέχουμε επίσης πληροφορίες και συμβουλές αναλόγως την υπάρχουσα νομοθεσία.
Πόσα μπορώ να κερδίσω από το διαμέρισμα/βίλα/σπίτι μου?
Αναλόγως το κατάλυμα και την προώθηση του , μια βίλα/διαμέρισμα/σπίτι μπορεί να επιφέρει από 5000 έως και πάνω από 30000 ευρώ. (Το παραπάνω αναφέρεται σε ένα καλοκαιρινό κατάλυμα με μέσο όρο διανυκτέρευσης τα 200 ευρώ και διάρκεια ενοικίασης τις 90 μέρες).
Έχω ήδη καταχωρήσει το κατάλυμα μου στο ιντερνέτ. Ποιός θα διαχειρίζετε την καταχώρηση μου?
Ακόμα και αν έχετε καταχωρήσει το κατάλυμά σας στο παρελθόν, αναλαμβάνουμε όλες τις ιντερνετικές πωλήσεις. Αφού εξετάσουμε την κάθε υπάρχουσα καταχώρηση, αποφασίζουμε αν θα την κρατήσουμε η αν θα προσθέσουμε το κατάλυμά σας στους δικούς μας λογαριασμούς , οι οποίοι εχούν εξαιρετικές κριτικές και την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.
Πως θα πληρωθώ?
Αυτό εξαρτάται από την προέλευση της κράτησης. Στις περισσότερες περιπτώσεις , οι πληρωμές γίνονται μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες από την άφιξη του επισκέπτη. Παρόλα αυτά , υπάρχουν πιθανότητες για προκαταβολές μετά από επιβεβαίωση της κράτησης. Σε κάθε περίπτωση , εγγυούμαστε τις πληρωμές αναλόγως την συμφωνημένη τιμή κάθε κράτησης.
Μπορώ να νοικιάσω την κατοικία μου για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή χρειάζεται να είναι για όλο το χρόνο?
Η περίοδος που νοικιάζετε την κατοικία σας εξαρτάται απόλυτα από εσάς. Είτε θέλετε να την νοικιάσετε απλά για το καλοκαίρι είτε για όλο το χρόνο , αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε ανάλογα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.